2020. augusztus 10. | Lőrinc
Eger.hu

Képviselők

Létrehozva: 2012. december 29.  |  Utoljára frissítve: 2020. június 22.

Közzétételi egység: a szerv vezetői


 

 

Eger Megyei Jogú Város polgármestere:

Mirkóczki Ádám  (Egységben a Városért Egyesület) 

 

A 12 egyéni választókerületben megválasztott képviselők:

 

 

1. választókerület: Császár Zoltán Tamás (Egységben a Városért Egyesület)

Elektronikus levélcím: Csaszar.Zoltan@ph.eger.hu

Fogadóóra: Császár Zoltán, az 1-es számú választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület), a Szépasszonyvölgy ellenőrzési biztosa, a Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság tagja – közgyűlési napok kivételével – minden csütörtökön 16.00 és 17.00 óra között tart fogadóórát a Városházán.

 

  

2. választókerület:  Komlósi Csaba (Egységben a Városért Egyesület) 

Elektronikus levélcím: Komlosi.Csaba@ph.eger.hu

Fogadóóra: Komlósi Csaba, a 2-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület), a Városképi és Környezetvédelmi Bizottság elnöke, a Városimázs Bizottság tagja előre egyeztetett helyen és időpontban tart fogadóórát.

 

3. választókerület: Sós Tamás (Egységben a Városért Egyesület) 

Elektronikus levélcím: Sos.Tamas@ph.eger.hu

Fogadóóra: Sós Tamás, a 3-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület), a Városgazdálkodási Bizottság elnöke, a Városi Szociális és Családügyi Bizottság tagja előre egyeztetett helyen és időpontban tart fogadóórát.

 

4. választókerület: Farkas Attila (Egységben a Városért Egyesület) 

Elektronikus levélcím: Farkas.Attila@ph.eger.hu

Fogadóóra:  Farkas Attila alpolgármester, a 4-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület) minden közgyűlés előtti héten szerdán 16:30-tól a Városházán tart fogadóórát.

 

5. választókerület: Kovács-Csatlós Tamás (FIDESZ-KDNP) 

Elektronikus levélcím: Kovacs-Csatlos.Tamas@ph.eger.hu

Fogadóóra: Kovács Cs. Tamás, az 5-ös választókörzet képviselője (Fidesz-KDNP), a Városképi és Környezetvédelmi Bizottság tagja fogadóórát tart előzetesen egyeztetett helyen és időpontban. Telefon: 30/488-7471.

 

6. választókerület: Juhász Ádám (FIDESZ-KDNP) 

Elektronikus levélcím: Juhasz.Adam@ph.eger.hu

Fogadóóra: Juhász Ádám, a 6-os választókörzet képviselője (Fidesz-KDNP), a Városimázs Bizottság tagja előzetes egyeztetés alapján minden hónap első szerdáján 15 és 19 óra között tart fogadóórát az Egri Polgárok Házában. Telefon: 20/215-1608.

 

7. választókerület: Berecz Mátyás (Egységben a Városért Egyesület)

Elektronikus levélcím: Berecz.Matyas@ph.eger.hu

Fogadóóra:  Berecz Mátyás alpolgármester, a 7-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület) minden hónap első hétfőjén 16.30-tól tart fogadóórát a Városházán.

 

8. választókerület: Oroján Sándor (FIDESZ-KDNP)  

Elektronikus levélcím: Orojan.Sandor@ph.eger.hu

Fogadóóra: Oroján Sándor, a 8-as választókörzet képviselője (Fidesz-KDNP), a Városi Szociális és Családügyi Bizottság tagja minden hónap utolsó szerdáján 17 órától tart fogadóórát az Egri Polgárok Házában. Egyeztetéssel igény esetén máskor is.

 

  

9. választókerület:  Keresztes Zoltán (Egységben a Városért Egyesület)

Elektronikus levélcím: Keresztes.Zoltan@ph.eger.hu

Fogadóóra:  Keresztes Zoltán, a 9-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület), a Városimázs Bizottság elnöke, a Városképi és Környezetvédelmi Bizottság tagja  minden hónap első hétfőjén hétfőn 16:30-tól tart fogadóórát a Városházán.

 

10. választókerület: Mirkóczki Zita (Egységben a Városért Egyesület) 

Elektronikus levélcím: Mirkoczki.Zita@ph.eger.hu

Fogadóóra:  Mirkóczki Zita a 10-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület), a Városi Szociális és Családügyi Bizottság elnöke előzetes egyeztetés alapján állok a lakosok rendelkezésére.

 

 

11. választókerület: Minczér Gábor (Egységben a Városért Egyesület)  

Elektronikus levélcím: Minczer.Gabor@ph.eger.hu

Fogadóóra: Minczér Gábor alpolgármester, a 11-es választókörzet képviselője (Egységben a Városért Egyesület) fogadóórát tart előzetesen egyeztetett helyen és időpontban.

 

12. választókerület: Bódi Zsolt (FIDESZ-KDNP) 

Elektronikus levélcím: Bodi.Zsolt@ph.eger.hu

Fogadóóra:  Bódi Zsolt, a 12-es választókörzet képviselője (Fidesz-KDNP), a Városgazdálkodási Bizottság tagja előre egyeztetett helyen és időpontban tart fogadóórát. Telefon: 70/632-3535.

 

A kompenzációs listákról mandátumot szerzett képviselők:

 

Földvári Győző (Egységben a Városért Egyesület)

Elektronikus levélcím: Foldvari.Gyozo@ph.eger.hu

Fogadóóra: Földvári Győző önkormányzati képviselő (Egységben a Városért Egyesület), a Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság elnöke, a Városi Szociális és Családügyi Bizottság tagja fogadóórát tart előzetesen egyeztetett helyen és időpontban.

 

Lombeczki Gábor (FIDESZ-KDNP)

Elektronikus levélcím: Lombeczki.Gabor@ph.eger.hu

Fogadóóra: Lombeczki Gábor önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), a Városgazdálkodási Bizottság taga előzetes egyeztetés alapján minden hónap első szerdáján 15 és 19 óra között tart fogadóórát az Egri Polgárok Házában. Telefon: 30/594-7853.

 


Orosz Lászlóné (FIDESZ-KDNP)

Elektronikus levélcím: Orosz.Ibolya@ph.eger.hu

Fogadóóra: Orosz Lászlóné önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), a Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság tagja a hajdúhegyi, felsőkárolyvárosi városrész lakóit képviselve hétfőtől csütörtökig fogadóórát tart. Alkalmazkodva az igényekhez, telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen. Tel: 30/9952-290.

 


Dr. Pápai Ákos (Mi Hazánk Mozgalom)

Elektronikus levélcím: Papai.Akos@ph.eger.hu

Fogadóóra: Dr. Pápai Ákos önkormányzati képviselő (Mi Hazánk Mozgalom) előre egyeztetett helyen és időpontban tart fogadóórát. Telefon: 70/600-2627.

 

Dr. Pócs Alfréd (Egri Városvédők Egyesülete)


Elektronikus levélcím: Pocs.Alfred@ph.eger.hu

Fogadóóra:  Dr. Pócs Alfréd önkormányzati képviselő (Egri Városvédők Egyesülete), a Városgazdálkodási Bizottság tagja minden hónap utolsó hétfőjén 16 és 18 óra között tart fogadóórát a Városházán.

 < Vissza