2020. május 28. | Emil
Eger.hu

Közeleg az adófizetési határidő

Létrehozva: 2020. március 04.  |  Utoljára frissítve: 2020. március 04.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 16-ig lehet pótlékmentesen befizetni a helyi adók (építményadó, helyi iparűzési adóelőleg) és a gépjárműadó első félévi összegeit. A postai úton illetve az elektronikus tárhelyekre megküldött „Adószámla kivonatok” részletesen tartalmazzák fizetési kötelezettségeiket, melyeket az abban jelzett számlaszámokra postai készpénz-átutalási megbízással (csekken) vagy bankszámláról történő átutalással teljesíthetnek.


A postai úton megkapott csekk alkalmas az iCsekk szolgáltatással történő befizetésre is.

 

Az adóösszeg befizethető bankkártyával POS terminál útján is az ügyfélszolgálati irodánkba félfogadási időben. (Eger, Dobó István tér 2.)


Tájékoztatjuk a Tisztelt Adózókat arról is, hogy az Elektronikus Önkormányzati Hivatali Portál a nap 24 órájában biztosítja Önöknek az aktuális adóegyenlegek pontos és részletes lekérdezését. Minden adózó számára elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése /EFER/.


Az E-önkormányzati portál nyitólapjára https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap  kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.


Az adózás részleteiről, a fizetési lehetőségekről a város honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.


Előre is köszönjük, hogy az adókötelezettségeinek pontos teljesítésével, valamint befizetett adójával hozzájárul Eger Megyei Jogú Város fejlődéséhez!

 

Eger, 2020. március hó

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza