2020. május 28. | Emil
Eger.hu

KÉRJÜK, INTÉZZÉK ÜGYEIKET OTTHONRÓL!

Létrehozva: 2020. március 16.  |  Utoljára frissítve: 2020. március 16.

Kérjük, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében az infokommunikációs (internet, telefon) eszközöket szíveskedjék igénybe venni és kerüljék a személyes megjelentést és ügyintézést!


Felhívjuk figyelmüket, hogy az elektronikusan ügyindítás, e-fizetés nem csupán az ügyfelek számára jelent biztonságos ügyintézési lehetőséget, de az ügyintézők számára is biztosíthatja majd az otthoni munkavégzés lehetőségét.

 

Az E-önkormányzat portál (Portál) https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap , ügyfelei számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a kiválasztott önkormányzatnál.

 

A Portál használata külön regisztrációt nem igényel. Első bejelentkezéskor a KAÜ-azonosítás (ügyfélkapus regisztráció, e-személyi igazolvány) és az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) elfogadása után használható. Az egyes funkciók használatáról a Tájékoztató a portálról menüben részletes leírás olvasható.

 

Így kérjük, ha információt, felvilágosítás vagy valamilyen adóval összefüggő nyomtatványt szeretne, elsősorban használja az Elektronikus Önkormányzati Portált  https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap , illetve honlapunkat https://www.eger.hu/hu/adougyek!

 

Ha információt szeretne, hívhatja központi telefonszámunkat +36 (36) 523-700 és munkaidőben kollégáink készéggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Lehetőség van elektronikus levélben is érdeklődni, az itt feltett kérdésekre néhány napon belül választ kap az érintett. E-mail cím: ado@ph.eger.hu

 

Ha Ön nem elektronikus ügyintézésre kötelezett és valamilyen űrlapot, nyomtatvány, csekket szeretne papír alapon megkapni, úgy javasoljuk, hogy ezt is személyes jelenlét nélkül kérjék, említett honlapokról letöltve, telefonon vagy emailen! Szükség esetén a kérést sima postai küldeményben teljesítjük Önnek.

 

Előre is köszönjük szíves megértését!

 

Eger, 2020. március 16

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza