2020. május 28. | Emil
Eger.hu

Tájékoztató a koronavírus és ügyfélfogadás kapcsán

Létrehozva: 2020. március 12.  |  Utoljára frissítve: 2020. március 26.

AZ ÖN EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, INTÉZZÉK ÖNKORMÁNYZATI ADÓ ÜGYEIKET OTTHONRÓL!


Tegnapi napon a kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével bejuthat a szervezetbe.

 

Kérjük, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében, elsősorban az infokommunikációs (internet, telefon) eszközöket szíveskedjék igénybe venni és lehetőség szerint kerülje a személyes megjelentést és ügyintézést!

 

Ha Önnek halaszthatatlanul adóügyet kell intéznie, tegye azt otthonról személyes jelenlét elkerülésével!

 

- Kérjük, ha információt, felvilágosítás vagy valamilyen adóval összefüggő nyomtatványt szeretne, elsősorban használja az Elektronikus Önkormányzati Portált  https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap , illetve honlapunkat https://www.eger.hu/hu/adougyek!

 

- Ha információt szeretne, hívhatja központi telefonszámunkat +36 (36) 523-700 és munkaidőben kollégáink készéggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

- Lehetőség van elektronikus levélben is érdeklődni, az itt feltett kérdésekre néhány napon belül választ kap az érintett. E-mail cím: ado@ph.eger.hu 

 

- Ha Ön nem elektronikus ügyintézésre kötelezett és valamilyen űrlapot, nyomtatvány, csekket szeretne papír alapon megkapni, úgy javasoljuk, hogy ezt is személyes jelenlét nélkül kérjék, említett honlapokról letöltve, telefonon vagy emailen! Szükség esetén a kérést sima postai küldeményben teljesítjük Önnek.

 

Előre is köszönjük szíves megértését!

 

Eger, 2020. március hó

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza